ژانر : دارم  - جنایی - هیجان انگیز

کیفیت:

HD-Rip 1080p

منتقدین: /100
میانگین رای: مشاهده در سایت IMDb
محصول کشور: آمریکا
کارگردان: Todd Phillips
ستارگان: Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro

خلاصه داستان : فیلم سینمایی جوکر به منشاء داستانی شخصیت جوکر می‌پردازد و اتفاقات این فیلم در دهه‌ی هشتاد میلادی و در شهر گاتهام جریان دارد. این فیلم داستان آرتور فلک را روایت می‌کند که دلقک یک سیرک و یک کمدین شکست خورده است و اتفاقاتی باعت می‌شود که او تبدیل به آدمی بی‌رحم و ترسناک شود و…

نتیجه تصویری برای ‪Joker 2019‬‏

دانلود با کیفیت 1080

دانلود با کیفیت 480

تفسیر مختصر : این فیلم به کارگردانی و نویسندگی تاد فیلیپس می باشد که چندی پیش از انتشار آن در سینما ها می گذرد ، کیفیت موجود HDRip می باشد ، و به زودی کیفیت های جدید و بلوری خواهند آمد .

داستان فیلم : شخصیت سست و ضعیف آرتور فلک را نشان می دهد که در زندگی خود ی تنها زندگی می کند ، نه همسری دارد و نه بچه ای او یک فرد میانسال است ، که به اجرای کمدی های نه چندان جالب روی آورده است و با دوستان نه چندان جذاب و عذاب آورش به کار های چون نمایش ، نشان دادن تابلو های تبلیغ مردم مشغول است ، او یک دفتر هم دارد که خاطرات احماقانه و پوچش را در آن می نویسد ، و از آن به شدت لذت می برد ، در یکی از نوشته هایش نوشته : مادرم به من میگفت برم مدرسه .

من میگفتم من از مدرسه نفرت دارم . چندشم میشه .

به حالتی دلربا و احماقانه : مادرم میگفت نه تو باید بری مدرسه تو بزرگ شدی و از این به بعد خودت باید خرجت رو در بیاری

از اولش :

آرتور با نمایش تابلو دیگران در سطح خیابون مشغول جذب نه چندان جذاب مردم است .

چند بچه آشغال و بازیگوش تابلوش رو کش میرن و آرتور فلک بیچاره ! هم دنبالشون میدوه و از لای ماشین ها به سمتشون می دوه ، آرتور رو تو یه کوچه خلوت گیر میار و تا میخوره لگد مالش میکنن و تابلوش رو هم میشکنن .

آرتور برمیگرده و صاحب کارش میگه آرتور تو چقدر مسخره ای و چرا گذاشتی تابلو مردم رو بشکنن و از این حرف ها .

به آرتور میگه پول تابلو از حقوقت کم میشه .

بر میگرده پیش رفیقاهاش : همونایی که سربه سرش میزارن و دست روی دلش ، یکی از رفیقاش به ترحم یه پاکت بهش میده ، آرتور بازش میکنه ، میگه این برای چیه ؟

رفیقش میگه برای محافظت از خودت !

مگه نمی بیبنی اون حیوونای وحشی باهات چیکار کردن ؟

آرتور میگه نه یه اتفاق ساده بود ، من نباید به خاطر اون تابلوی مسخره دنبالشون می رفتم .

1: آرتور به اندامی لاغر و اعصابی ضعیف و خندهای پر از درد و ناگهانی که تاثیر گرفته از بیماریش هست ما رو بیشتر به فکر و درد های شخصیتمون می اندازه .

آرتور بر میگرده به خونه ی لکنتیشون و جای که ش زندگی میکنه ، از یه آسانسور خراب بالا میره که یه زن و بچه توش هستن ، آرتور تنها و داغون رو میشه خوب توی این صحنه دید با دیدن کارهای اون زن  و این که آخر کار حالت شلیک اسلحه رو روی سرش تداعی میکنه ، و جوکر که خیلی به صورت دردناک این حرکت رو میپذیره خودش این حرکت رو به گونه اغراق آمیز تر انجام میده تا دیوونگیش رو بیشتر به اون زن نشون بده ، که در همسایگیشون هست.

آرتور در مترو گرفتار چندتا وحشی دیگه میشه و دیوونگی به سرش میزنه و به اون ها شلیک میکنه و اون ها رو میکشه ، وگرفتاری بیشتر و بیشتر میشه ، دنبال هویت زندگیش و پیگر مشکلات روانیش هست ، و جامعه ی که در لجن خودش فرو رفته و در همه جا داره تخت میشه .

از این رو با کش رفتن پرونده ای متوجه میشه دوران بچگیش خیلی فشار های زیادی به مغزش وارد شده و از خانواده ی درست درمون نبوده ، به دنبال پدرش میره ولی آرتور رو طرد میکنه ،

آرتور به کمدین شدن و کارهای استند آپ علاقه داره و یه شخصیت تلوزیونی با بازی رابرت دنیرو هست که بهش خیلی علاقه داره ، و دوست داره توی برنامش حضور داشته باشه ولی با پخش یکی از نمایش های تلخ آرتور در تلوزین این شخصیت و مسخره کردن دردناک او آرتور به شدت از اون متفر میشه .

یکی از نکات جالب و بسیار دردآور این فیلم این هست : آرتور وقتی چیز دردناکی میشنوه و با اتفاقات دردناک رو به رو میشه واکنش اینه که شروع به خنده میکنه توام به درد کشیدن و رخوت صورت جوری که میخواد گریش بگیره و شروع به صرفه کن انگار یه بغض کهنه و خشک شده توی گلوش تبدیل به سرطان شده و داره روحش و روانش رو به شدت تخریب میکنه .

عکسهای فیلم Joker 2019

تصویر مرتبط

دانللود پرده نمای Abominable 2019

دانلود پرده نمای The Reliant 2019

دانلود پرده نمای I See You (2019)

، ,آرتور ,  ,رو ,میشه ,فیلم ,    ,و از ,، و ,، آرتور ,یکی از

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایگاه اطلاع رسانی کلید بهشت قابلمه Enterprise سوله سوله ارزان آموزش زبان انگلیسی به کودکان طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل اموزش کامپیوتر {امیر محمد خراسانی} اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو سوالات